A.R.T.
Industrieweg 11b
9422 CX Smilde

Openingstijden:
Op afspraak of na telefonisch overleg.

 

Home > Nieuws  

Nieuws

ART verhuisd per 1 april met bedrijf naar Smilde

Het bedrijf vertrekt van huidig adres in Friesland en betrekt vanaf 1 april 2016 een ruimte van circa 135 m² in Smilde (Drenthe). De nieuwe locatie is gelegen op het bedrijventerrein Leemdijk o.a. waar Timmerfabriek Hans de Jong gevestigd is.  

Nieuw adres is: Industrieweg 11B, 9422 CX Smilde

Bereikbaarheidsnummer blijft hetzelfde: 06 12066706

**Vanaf heden zijn wij na contact en/of op afspraak aanwezig (in principe 7 dagen in de week). 

Aanbod ART gewijzigd (2015)

ART verkoop, verhuur en bemiddeling reduceert en wijzigd in aanbod, keert vornamelijk terug naar haar corebussiness (verhuur) mede door de huidge tendensen en ontwikkelingen in de branche. Essentieel voor ART is dat zij blijft inspelen op de vraag in combinatie met haalbaarheid. 

Diverse soorten Partytenten bij ons in de showroom.

Brunner Outdoor Partytenten. In verschillende maten en kleuren te verkrijgen.                                                                                                         Maten: 2mx3m / 3mx3m / 3mx4m/ 3mx4.5m / 3mx6m.                                      Kleuren: blauw/wit, groen/wit, wit.                                                                   Frame: gelakt staal, gecoat staal, geanodiseerd aluminium (vouwbaar)                  Dak: allen waterafstotend en polyester.

Nu ook Raclet - en Roadmaster vouwwagens bij ons te zien en te koop! (januari 2011)

Raclet vouwwagens zijn; compact, praktisch en hebben een goed tentdoek (Ten Cate). Ze zijn snel en eenvoudig op te zetten. Raclet is leverbaar in verschillende modellen variërend voor 2 tot en met 6 personen. Dit Franse product is in 3 modellen bij ons te zien en te koop.

Roadmaster vouwwagens zijn complete, gebruiksvriendelijke vouwwagens welke u kwaliteit en veiligheid tijdens uw vakantie garandeert. Het tentdoek (WTF) is 100% ecologisch, milieuvriendelijk en veilig wat inhoud dat het tentdoek waterafstotend, rot- en schimmelwerend en vlamvertragend is. De wagenbak en de bodem zijn vervaardigd van tweezijdig verzinkt plaatstaal met daarboven een drielagen auro-coating waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Wij vertellen en tonen u graag alle voordelen van dit Nederlandse product.

Smitveld komt in 2011 met een nieuw model, de Voilist!

De Voilist is sterk overeenkomend met de Ruebist met het grote verschil dat er in deze tenttrailer een raam en een hoor aan beide zijkanten zitten van de voortent. Hierdoor zijn er 2 stokken van 1.60m. hoog extra bij gekomen waardoor de strakke stroomlijn bestaand blijft. De leefruimte in de voortent is ook vergroot. Door deze ontwikkeling speelt Smitveld goed in op de wensen en het gevoel van het tentkamperende publiek!  

Venter Trailers bij ons in de Showroom! 

Deze bijzondere trailer, afkomstig uit Zuid Afrika, is sinds juni 2010 te zien en te koop in onze showroom. Venter Bagage Trailers onderscheiden zich niet alleen vanwege de onverwoestbare ruimte, een uniek design en stof - en waterdicht spullen meenemen maar ook door een volledig plaatstalen zelfdragende constructie met een zeer hoogwaardige afwerking.

Sinds 2010 zijn wij Dealer van Smitveld Tenttrailers!

Prachtig gestroomlijnde tenttrailers in verschillende modellen (Patist, Ruebist en Beauvist)! Net als de Aart Kok tenten is het tentdoek gemaakt van 320 grams Wisselink tentdoek en is het compleet Nederlands fabrikaat.              Wilt u hiervan meer weten, wij staan u graag te woord.

A.R.T. breidt uit met 360m² show- / verkoopruimte!

Vanaf 2010 hebben wij een forse uitbreiding in ons assortiment gekregen. Zowel in de verhuur – als verkoopproducten!
Met ingang van 1 april beschikken wij over een extra ruimte van 360m² showroomruimte waarin wij u o.a. de Smitveld Tenttrailers, de verschillende kampeerartikelen van Brunner Outdoor en alle modellen van het verhuurgedeelte kunnen tonen en demonstreren.
U bent van harte welkom om ons eens te bezoeken en te kijken welke mogelijkheden wij u bieden.
Ons motto blijft: ‘Uw vakantie, Onze zorg!’

In ons verhuurassortiment vanaf 2010:
Ruime Tago gezinsvouwwagens reeds geplaatst op verschillende campings!

Verschillende gloednieuwe vouwwagens zijn, eveneens volledig geïnventariseerd, geplaatst op verschillende Campings:

  • Camping Alkenhaer te Appelscha (Friesland);
  • Camping het Ronostrand te Een (Drenthe);
  • Camping ’t Hout te Bakkeveen (Friesland);
  • Camping de Borkeld te Markelo (Overijssel).

Voor meer informatie: klik hier.