A.R.T.
Industrieweg 11b
9422 CX Smilde

Openingstijden:
Op afspraak of na telefonisch overleg.

 

Home > Verhuur  

Verhuur

U kampeert graag in binnen of buitenland, maar hebt niet direct of geen behoefte aan de grote investering van het aanschaffen van een tent, vouwwagen of stacaravan?

 
 
Wij bieden u de mogelijkheid een mooie tent, bagagewagen, vouwwagen of chalet te huren in de periode van uw keus tegen een betaalbaar tarief.
 
Wij beschikken over verschillende gezinstenten en vouwwagens inclusief volledige inventaris waarmee u onbezorgd een mooie vakantie tegemoet gaat.
 
Naast de losse verhuur van kampeermiddelen verhuren wij ook volledig geïnventariseerde vouwwagens reeds geplaatst op campings in het noorden en in het oosten van Nederland, sinds kort ook in Tsjechië. En hebben we een volledig ingericht Chalet in de verhuur die wij hebben geplaatst op de mooie gezinscamping de Poppe in Markelo.

Wij hebben verschillende mogelijkheden in de verhuur van kampeermiddelen.
Wij verhuren:  

Alle te huren kampeermiddelen zijn in onze showroom te bezichtigen, zodat u een goed beeld kunt vormen over de uitstraling, de ruimte, het gebruiksgemak en de verschillende leverbare opties op het door u uitgekozen model.